Ειδήσεις

Κέρκυρα: Μαθητής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε δυο εφήβους & έναν περαστικό – Ο δράστης ξέφυγε & αναζητείται

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σοβαρό και αιματηρό περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σήμερα στην Πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Ένας μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητές του, ενώ ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Επιτέθηκε μέχρι και σε έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία της συμπλοκής, όμως δράστης της φαίνεται να είναι μαθητής Λυκείου γνωστός με ψευδώνυμο, ο οποίος ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά.

Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει, δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Κέρκυρας, σε ένα σημείο όπου τα βρίσκονται πολλά παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για να πάνε στα σπίτια τους όταν σχολάσουν.

Related posts

Revenge porn: Στον ανακριτή ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ – 22χρονη συνάδελφός του τον «έδειξε» ως τον μόνο υπαίτιο

4press

Δωρεάν στέγη σε νέα ζευγάρια: «Ξεκλειδώνει» η ανέγερση σύγχρονων κατοικιών από τον ΟΑΕΔ

4press

Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο 14χρονη με τραύματα στο κεφάλι από σιδερολοστό

4press