Ειδήσεις

Αδιανόητες εικόνες από το Ντουμπάι -Πλημμύρισε η πόλη, θάλασσα το αεροδρόμιο

Όπου φύγει-φύγει για εκατοντάδες ταξιδιώτες, που έσπευσαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι για να εγκαταλείψουν την πολυτελή τουριστικό προορισμό που μετατράπηκε σε μια απέραντη λίμνη από τις πλημμύρες.

Βίντεο από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι – το πλέον πολυσύχναστο για διεθνή ταξίδια – δείχνουν ταξιδιώτες να κοιμούνται στο πάτωμα αν αναμονή της αναχώρησής τους μετά την ακύρωση δεκάδων πτήσεων λόγω της πρωτοφανούς νεροποντής, που μετέτρεψε σε θάλασσα τον διάδρομο προσαπογείωσης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ενώ η αεροπορική εταιρεία Emirate Airlines ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι αναστέλλει το τσεκ-ιν για τους επιβάτες που αναχωρούν από το εν λόγω αεροδρόμιο από τις 8 π.μ. σήμερα (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω των επιχειρησιακών προβλημάτων που προκαλούν η κακοκαιρία και η κατάσταση των δρόμων.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε πως οι πτήσεις καθυστερούν ή κατευθύνονται προς άλλα αεροδρόμια, ενώ πληρώματα αδυνατούν να φθάσουν στο αεροδρόμιο εξαιτίας της κακοκαιρίας.


Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βιώνουν πρωτοφανείς σκηνές μετά τις χειρότερες βροχοπτώσεις των τελευταίων 75 χρόνων. σύμφωνα με την κυβέρνηση, που ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι αργά χθες είχαν πέσει πάνω από 120 χιλιοστά βροχής – ποσότητα που συνήθως δέχεται το Ντουμπάι κατά μέσο όρο σε έναν χρόνο.

Related posts

ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν κρατικές ενισχύσεις 7 εκατ. ευρώ στους τομείς εκτροφής χοίρων και γουνοφόρων

4press

ΕΝΔΙΣΥ: «Κουρεμένες» οι απολαβές για 62.400 συνταξιούχους που δεν βλέπουν… φως, εδώ και 55 μήνες!

4press

Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη – Έρευνες για εμπρησμό

4press