ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αταμάν: «Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται λεκτικά στον δικό μας team manager, μου είπε ‘κι εσύ τα ίδια δεν βίωνες εναντίον της Φενέρ;”

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε… φως στα όσα συνέβησαν στη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και τη στιγμή έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο τούρκικο κανάλι HaberTurk, μίλησε μεταξύ άλλων για το πιο πρόσφατο ντέρμπι των «πρασίνων κόντρα στον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 77-71.

Ο Τούρκος τεχνικός, αναφέρθηκε εκτενώς και στα όσα διαδραματίστηκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ την ώρα της λήξης του παιχνιδιού, εκεί όπου φάνηκε να υπάρχει μία στιγμή έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα, υποστηρίζοντας ωστόσο πως οι δύο τους είναι φίλοι.

«Ο Μπαρτζώκας και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε προβλήματα»

«Νικήσαμε και τα τρία παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα. Φάνηκε πως είχαμε μία διαμάχη με τον Μπαρτζώκα αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία σύγκρουση.

Έκανε έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς. Στο τέλος του αγώνα του έδωσα το χέρι μου. Δεν ήθελα να κάνω πιο δύσκολη την κατάσταση, ούτε να προσβάλλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται λεκτικά προς τον μάνατζέρ μας. Είχαμε μία έντονη συζήτηση και του είπα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Εκείνος μου είπε “Εσύ τα ίδια δεν βιώνεις όποτε είσαι στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε;”. Του απάντησα ότι δεν μπαίνω σε καυγάδες στα εκτός έδρας ματς γιατί προσπαθώ να είμαι προσεκτικός.

Ο Μπαρτζώκας και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε προβλήματα. Καθόμαστε μαζί και συζητάμε».

Related posts

Πλήγμα στην Εθνική Ελλάδος με Μπακασέτα: Μένει έναν μήνα εκτός δράσης

4press

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του!

4press

Μπλεξίματα για Ιτούδη: «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους»

4press