Ειδήσεις

Ο Ερντογάν παρέα με την αλαζονεία του- Ακόμη να «χωνέψει» την ήττα του- Προσπερνά επιδεικτικά τον Ιμάμογλου

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε κηδεία στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπέρασε επιδεικτικά τον νέο δήμαρχο της πόλης και δεν του έδωσε το χέρι του να τον χαιρετίσει

Το «φυσά και δεν κρυώνει» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την πανωλεθρία στις εκλογές κατά τις οποίες έχασε σημαντικές περιφέρειες όπως αυτή της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης.

Ο τούρκος πρόεδρος, ο οποίος επιμένει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών, έφτασε μάλιστα στο σημείο να αγνοήσει τον πλέον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, όταν συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινωνικής περίστασης.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε κηδεία στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπέρασε επιδεικτικά τον νέο δήμαρχο της πόλης και δεν του έδωσε το χέρι του να τον χαιρετίσει.

Η συγκεκριμένη κίνηση, μάλιστα, καταγράφηκε από τις κάμερες, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα καθώς φάνηκε έντονα η απαξίωση του Ερντογάν προς τον Ιμάμογλου.

Πάντως, έπειτα από 17 ημέρες ενστάσεων και νέων καταμετρήσεων, ο Εκρέμ Ιμάμογλου ανέλαβε την Τετάρτη καθήκοντα δημάρχου, μολονότι εκκρεμεί αίτημα του AKP για την ακύρωση και την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Related posts

Φορολογικές δηλώσεις: 4 στους 10 δεν έχουν κάνει ακόμα δήλωση -Οι πρώτες σκέψεις για παράταση

4press

Καιρός – meteo: Έπεσαν 7.000 κεραυνοί – Οι 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

4press

Νέες απειλές από την Άγκυρα, παραμονή της επίσκεψης Τσίπρα: Δεν θα ανεχθούμε τετελεσμένα στην Αν. Μεσόγειο

4press