ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος προς Μπαφέ: “Γιατί πλακωνόμαστε; Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά”

Η κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR διακόπηκε προσωρινά. Ο λόγος της διακοπής ωστόσο δεν αφορούσε την πιθανή διαιτητική τριάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που εκπροσώπησε τους “πράσινους” μαζί με τους Σάββα Αρώνη, Δημήτρη Κοντό και Σταύρο Ντίνο – είχε διάλογο με τον Χρήστο Μπαφέ – που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό – αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά”.

Ο Χρήστος Μπαφές από την πλευρά του απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι δεν είχε να κάνει με το ματς με την Μακάμπι. “Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕΠαναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν κόψαμε τους δημοσιογράφους γι αυτά που έκανες με την Μακάμπι, δεν στα είπαν σωστά. Ομως αφού χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ, αλλιώς δεν πρέπει να βάζουν τίποτα”.

Related posts

“ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ19 ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ”

4press

Ζοσέ Μουρίνιο: Ο άνθρωπος που έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις – Βίντεο

4press

Μπαφές: «Ο Μπαρτζώκας μου είπε ότι θα αφήσει το λουλούδι στον χαιρετισμό του με τον Αταμάν»

4press