Πολιτισμός - Lifestyle

Σκιάθος: Φωτογραφίες και βίντεο από την πολυτελή θαλαμηγό του σεΐχη του Κατάρ -Από τα μεγαλύτερα mega yachts στον κόσμο

Διακοπές στη Σκιάθο μαζί με την οικογένειά του κάνει ο σεΐχης του Κατάρ, Τζασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Ο σεΐχης του Κατάρ έφτασε στη Σκιάθο με τη θαλαμηγό του, «Al Mirqab», η οποία έχει μήκος 133 μέτρα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα mega yachts στον κόσμο.

Σκιάθος: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη θαλαμηγό του σεΐχη του Κατάρ

Η συνάντηση του σεΐχη του Κατάρ με τον δήμαρχο Σκιάθου
Νωρίτερα, ο σεΐχης του Κατάρ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, η οποία έχει αγκυροβολήσει στον όρμο των Κουκουναριών.

«Είμαστε στον παράδεισο. Προστατέψετε αυτή τη μοναδική φύση της Σκιάθου, γι’ αυτό ερχόμαστε…» είπε ο σεΐχης του Κατάρ στον δήμαρχο Σκιάθου.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10232776518172505&set=a.10210807335036657&type=3&ref=embed_post

Related posts

Στάση στη “Γωνιά της Λιχουδιάς” για εναν καφέ και κάτι νόστιμο στο χέρι

4press

Φωτο: Στην Ονειρούπολη Δράμας ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος

4press

Prada: Η Fall/Winter συλλογή του οίκου για το 2019

4press