ρεπορτάζ pelop.gr
Οι πυροσβέστες τούς ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και εκινείτο στο ρεύμα προς Πύργο. Πρόκειται για τον 80χρονο οδηγό, Γιώργο Μισιχρόνη, και την 66χρονη συνεπιβάτιδά του Μηλιά Γρίβα, κάτοικους εν ζωή Ζαχάρως Ηλείας. Από το όχημα απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος ο 66χρονος σύζυγος της γυναίκας Γ. Γρίβας.

Τα θύματα του τροχαίου
Από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις άνδρες, επιβάτες του βαρέος οχήματος, και ένα ακόμα άτομο από το έτερο ΙΧ.
Το τροχαίο συνέβη στις 4.20μ.μ., όταν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, ο 80χρονος επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο ΙΧ, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το φορτηγό και να ακολουθήσει η πρόσκρουση του δεύτερου αυτοκινήτου, στο όχημα του ηλικιωμένου.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το φορτηγό που μετέφερε κολόνες του ΔΕΔΔΗΕ ανετράπη εν μέση οδώ. Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Το φορτηγό μετά τη σύγκρουση ανετράπη
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στο σημείο, με την Αστυνομία να εκτρέπει τα οχήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου. Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

