Ειδήσεις Τοπικές Κοινότητες

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας επιλύει, καθημερινά, χρόνια αιτήματα -Νέες παρεμβάσεις για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας

Συνεχίζει, καθημερινά, τις παρεμβάσεις για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας. Χαρακτηριστικά, έπειτα, από αίτημα των κατοίκων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έργων Ανδρέας Μπουχέλος,  τοποθέτησε πινακίδες και σήμανση, απαγορεύοντας την στάθμευση στην μία πλευρά του δρόμου που οδηγεί στην παραλία της Καλόγριας, στον αμμόλοφο μετά από τα ξενοδοχεία. Έτσι, εφεξής, διευκολύνεται η κυκλοφορία και διεξάγεται κανονικά, με τάξη και ασφάλεια, ενώ, τώρα,  μπορούν να περάσουν τα απορριμματοφόρα του δήμου, αλλά και οι προμηθευτές του υγειονομικού καταστήματος που λειτουργεί στο σημείο, καθώς μέχρι πρότινος λόγω αυξημένης κίνησης, εν ώρα αιχμής, δεν ήταν εφικτό.

 «Οι κάτοικοι, είχαν απόλυτο δίκιο, ήταν το αυτονόητο που έπρεπε να κάνουμε στο ανωτέρω σημείο. Υποχρέωσή μας είναι η προστασία του πολίτη. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες καταγγελίες και αιτήματα για μικρές παρεμβάσεις, που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ταυτόχρονα, ο Αντιδήμαρχος Έργων Ανδρέας Μπουχέλος, ο οποίος  επιβλέπει δεκάδες σημεία τόνισε: «Σκοπός μας είναι να είμαστε σε ετοιμότητα, ειδικά, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, και η κυκλοφορία πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων να γίνεται χωρίς προβλήματα». τόνισε ο κ. Μπουχέλος.

Related posts

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού σήμερα – Νέα κακοκαιρία από την Κυριακή – Δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού

4press

ΦΩΤΟ: 35.000 μάσκες δόθηκαν για τον Δήμο της Πάτρας – Όλη τη νύχτα εργάζονταν οι υπάλληλοι για να τις ταξινομήσουν

4press

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός

4press