Δυτική Ελλάδα

Συνάντηση Βασιλόπουλου με τον   Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Γρ. Αξεξόπουλο για την ψηφιακή μετάβαση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο  Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Ο κ Βασιλόπουλος κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε θετικό κλίμα ενημέρωσε τον δήμαρχο για την ψηφιακή μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  στην ανάγκη των σχεδιασμών και των συγκεκριμένων δράσεων με εφόδιο την τεχνολογία, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της λειτουργίας της διοίκησης, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Όπως πρόσθεσε ο κ Βασιλόπουλος «πέραν των εμβληματικών δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού που έχουμε δρομολογήσει  με τη συμβολή της Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουμε προχωρήσει στην υλοποίηση πρωτοβουλιών που αφορούν την ενίσχυση της ψηφιακής ανθεκτικότητας των υπηρεσιών μας οι οποίες έχουν χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους. Επιδίωξη είναι να καταστεί η Καινοτομία, τρίτος βασικός αναπτυξιακός πυλώνας στην Περιφέρεια με άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες της».

Related posts

Ο Πέτρος Ψωμάς σε Άγιο Ιωάννη Πράτσικα και Ψάχου

4press

Εποικοδομητική συνάντηση Φ. Ζαΐμη με τα μέλη του ΣΕΒΙΠΑ – Ο νέος Αναπτυξιακός νόμος στο επίκεντρο της συζήτησης

4press

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Α.Π.ΚΥ.)

4press