Πολιτισμός - Lifestyle

Chanel: Επίδειξη με εντυπωσιακές δημιουργίες του Λάγκερφελντ αλλά χωρίς τον ίδιο

Ο Καρλ Λάγκερφελντ απουσίασε από την επίδειξη υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel στο Παρίσι, τροφοδοτώντας φήμες για προβλήματα στην υγεία του 85χρονου σχεδιαστή.

Όταν το πρώτο από τα δύο σόου έληξε χωρίς την εμφάνιση του Γερμανού σχεδιαστή, ανακοινώθηκε ότι ο ίδιος αναμενόταν να εμφανιστεί το μεσημέρι, αλλά αυτό δεν έγινε. «Ο κ. Λάγκερφελντ, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel, ο οποίος αισθάνθηκε κουρασμένος, ζήτησε από την Virginie Viard, διευθύντρια του δημιουργικού στούντιο του οίκου, να τον εκπροσωπήσει», ανακοινώθηκε μετά τη δεύτερη επίδειξη.

Τον τελευταίο χρόνο ο Καρλ Λάγκερφελντ έκανε τις περισσότερες από τις εμφανίσεις του στην πασαρέλα από κοινού με την Viard, πυροδοτώντας συζητήσεις περί πιθανής διαδοχής του από τη γυναίκα που θεωρείται το δεξί του χέρι. Χτες όμως ήταν η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής μόδας, ο οποίος ήταν αρκετά καλά για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου εμφανίστηκε στη σκηνή μετά από επίδειξη τον περασμένο Δεκέμβριο, έχασε την παρουσίαση των δημιουργιών Chanel. cnn.gr

Η ανοιξιάτικη haute couture συλλογή του Λάγκερφελντ για τον οίκο ήταν μια αναφορά στον 18ο αιώνα και για τον σκοπό αυτό ο «Κάιζερ» μετέτρεψε το Grand Palais σε ιταλική έπαυλη με πισίνα και εντυπωσιακό κήπο με επιβλητικά φυτά που ερχόταν σε αντίθεση με το χιονισμένο Παρίσι.

Related posts

Ο Αντώνης Χαροκόπος στην «Αντι Δώρου» εκδήλωση από την ΑΛΚΥΟΝΗ

4press

Αυτό είναι για πολλούς το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας [εικόνες]

4press

Παγκόσμια ημέρα των Φάρων σήμερα – Δείτε τους 28 φάρους που μπορείτε να επισκεφτείτε (φώτο) – Δείτε όλη τη λίστα

4press

Leave a Comment