Ειδήσεις

Πρωτοφανές περιστατικό στο νοσοκομείο Αιγίου: Άγνωστος πυροβόλησε 3 φορές από το μπαλκόνι

Yπο αδιευκρίνιστες συνθήκες άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι νοσοκομείου και πυροβόλησε 3 φορές.

Σε ένα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο συνέβη στο νοσοκομείο του Αιγίου αναφέρεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Ο ίδιος σύμφωνα με τα όσα τονίζει, άγνωστος προέβη σε πυροβολισμούς από τον 3ο όροφο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τι άλλο θα ζήσουμε στα νοσοκομεία.Χθες στο νοσοκομείο Αιγίου μεταξύ 3.30 και 4 το απόγευμα από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα.Συνοδός κατήγγειλε στην αστυνομία το γεγονός και δύο ώρες μετά έφθασε η αστυνομία στο νοσοκομείο.Ενημερώθηκε η διοίκηση και διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία.Αγριεύουν τα πράγματα με τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία.Από τους ξυλοδαρμούς περάσαμε και στους πυροβολισμούς.Ευτυχώς δεν προκλήθηκε αναστάτωση και δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό».

Related posts

Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια το Πάσχα σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

4press

Κομισιόν: Εκταμίευση 815 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

4press

Το Υπουργείο Υποδομών αναλαμβάνει την κατασκευή νέας γέφυρας και αντιπλημμυρικών έργων στον Εύηνο ποταμό- Δεκτό το αίτημα Ν. Φαρμάκη

4press