Χωρίς κατηγορία

Κασσελάκης για Κουμουνδούρου: «Σιγά τα θηρία»

Μια γυναίκα τον ρώτησε με χιούμορ: «Πρόεδρε, τα βγάζεις πέρα με τα θηρία της Κουμουνδούρου;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις επισκέψεις του στη Μακεδονία, αυτή τη φορά με σταθμό τη Χαλκιδική καθώς και τις Σέρρες.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες ήταν θερμή, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον παρακολουθήσει και να τον υποστηρίξει, χειροκροτώντας τον και φωνάζοντας συνθήματα. Ο Κασσελάκης, αλληλεπιδρώντας με τους πολίτες, απάντησε στις ερωτήσεις τους και συμμετείχε σε φιλικές συζητήσεις.

Κατά τη διάρκεια μίας από αυτές, μία γυναίκα τον ρώτησε με χιούμορ: «Πρόεδρε, τα βγάζεις πέρα με τα θηρία της Κουμουνδούρου;». «Σιγά τα θηρία» απάντησε ο Κασσελάκης με ένα χαμόγελο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει αύριο την περιοδεία του, παρακολουθώντας πρώτα τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθεί προς τη Δράμα, ενώ θα ακολουθήσουν οι πόλεις Αλεξανδρούπολη και Καβάλα.

Related posts

Η Γαλλία και όλος ο πλανήτης είπε το “τελευταίο αντίο” στον Ζακ Σιράκ- 80 ηγέτες, βασιλιάδες & celebrities -Από τον Μπιλ Κλίντον & τον Πούτιν ως την Σάλμα Χάγιεκ – Όλες οι φώτο & τα βίντεο

4press

Ο «λαγός» στην πολιτική…

4press

Παρουσιάστηκαν τα νέα iphone 11: Τιμές και καινοτομίες

4press