Ειδήσεις

Κατέληξε ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο Ρίο με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε

Υπεκυψε τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες στα τραύματά του ο 23χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Ο νεαρός αστυνομικός που τον συνοδευε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού κατά πληροφορίες ο 23χρονος την ώρα που του άρπαξε το όπλο το έστρεψε πρώτα στον ίδιο και μετά στον εαυτό του. Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για τα περαιτέρω.

Ο νεαρος διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε λίγο μετά στην ανάνηψη του νοσοκομειου.

Related posts

ΙΧ παρέσυρε 4χρονο – Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

4press

ΑΧΑΪΑ: Τα σιδηροδρομικά έργα προχωρούν μέχρι το 2023 η υλοποίηση τους

4press

Οι Στρατηγοί φέρνουν στο Πατρινό Καρναβάλι τη …Μαρία Αντουανέτα- Καλεσμένος και ο πρόεδρος Μακρόν με τη Μπριτζίτ

4press