Δυτική Ελλάδα

Αμαλιάδα: Θλίψη για την απώλεια του 46χρονου δημοσιογράφου Γιώργου Πιτσιρίλο

Αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί κατέληξε

Ο απόλυτα ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Πιτσιρίλο σε ηλικία 46 ετών συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας .

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και τον κέρδισε η δημοσιογραφία και η Αθήνα. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο χώρο στην πρωτεύουσα και ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη γενέτειρα με διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε τον σημερινό δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, που τον επέλεξε ως συνεργάτη του στο δήμο αλλά και ως διευθύνων σύμβουλο στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας “Ήλιδα 91,1”. Με τη σύζυγό του είχε αποκτήσει μια κορούλα.

Το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί στον “Ευαγγελισμό” στην Αθήνα. Εκεί κατέληξε μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

πηγη ilialive

Related posts

Ηλεία: Σάλος από παγκόσμια πρωτοτυπία – Εφτιαξαν δρόμο με κολόνες της ΔΕΗ στη μέση!

4press

Δυτική Ελλάδα: Σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες η Αγγελική Κωτσοπούλου

4press

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην πρώτη υδροδότηση οικισμών της Δυτικής Αχαΐας από το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου

4press