Social Media

Αννα Βίσση και Ηλίας Ψινάκης έδωσαν… συναυλία στο πιο απίθανο μέρος του σπιτιού του

Μία φωτογραφία του παρέα με την Άννα Βίσση, με τους δύο τους να τραγουδούν σε ένα μάλλον απροσδόκητο μέρος του σπιτιού του, ανέβασε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο γνωστός μάνατζερ και η δημοφιλής τραγουδίστρια συνδέονται με φιλία πολλών δεκαετιών, με τους δύο τους να έχουν καταγραφεί αρκετές φορές να διασκεδάζουν παρέα.

Προ ολίγων ημερών, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη, και οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν μία μίνι «συναυλία» στο… μπάνιο του, με τον Ηλία Ψινάκη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους το σχετικό στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη με την Άννα Βίσση
Στην εν λόγω φωτογραφία, Ηλίας Ψινάκης και Άννα Βίσση καταγράφονται στο μπάνιο του σπιτιού του μάνατζερ, να έχουν μετατρέψει τα τηλέφωνα του ντους σε… μικρόφωνα, και να τραγουδούν ο ένας πλάι στον άλλο.

Εντύπωση προκαλεί και το μέγεθος της ντουζιέρας στο μπάνιο του μάνατζερ, αφού οι διαστάσεις της παραπέμπουν σε… κανονικό δωμάτιο.

Related posts

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: «Σκεφτόμαστε τη Δυτική Αχαΐα αισιόδοξα με 20 νέους υποψήφιους»

4press

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μυλωνάκη: Με ανεύρυσμα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού – Η κατάσταση της υγείας του

4press

Το μπαλάκι των ευθυνών για τις καταλήψεις

4press