Επικαιρότητα

Σε ποιες πόλεις θα χιονίσει: Έρχεται «βουτιά» θερμοκρασίας έως και 12 βαθμούς

Για την αλλαγή του καιρού από την Κυριακή μίλησαν οι μετεωρολόγοι Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τάσος Αρνιακός και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στον Έβρο η θερμοκρασία έφτασε τους 19 βαθμούς ενώ την Δευτέρα για να καταλάβετε το μέγεθος θα έιναι 3 ή 4 βαθμούς κελσίου» είπε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ο καιρός και σήμερα θα είναι καλός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με την θερμοκρασία να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα υψηλές θα είναι και την Κυριακή οι θερμοκρασίες αλλά την Δευτέρα η πτώση θα είναι ραγδαία φτάνοντας και τους 12-13 βαθμούς, ενώ θα βρέξει και στην Αττική.

Την Δευτέρα, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος θα χιονίσει σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, στον Παρνασσό, στα Καλάβρυτα και σε άλλες περιοχές.

Με την σειρά του ο Τάσος Αρνακός, αφού είπε ότι οι καιρικές συνθήκες να παραμείνουν καλές μέχρι και το Σάββατο, αναφέρθηκε στην αλλαγή του καιρού από την Κυριακή. Στο ενδεχόμενο χιονοπτώσεων στην Αττική τόνισε πως χιόνια θα πέσουν σε Πάρνηθα και Κιθαιρώνα. Δεν φαίνεται να χιονίζει σε Πεντέλη και Υμηττό. Χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις «βλέπει» ο κ. Αρνιακός σε Φλώρινα, Γρεβενά, Πτολεμαϊδα αλλά και σε Θεσσαλονίκη στα γύρω ορεινά.

Related posts

Γερμανία: Μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αποσύρουν τα ρωσικά προϊόντα από τα ράφια τους

4press

Διήμερο δράσεων “Ψυχική Υγεία & Ευεξία”, 8 & 9 Οκτωβρίου 2022

4press

Τι συνέβη πριν τι δυστύχημα στο Βουκουρέστι

4press