Ειδήσεις Πολιτική

WSJ: Επιχείρηση-σκούπα για παράτυπους μετανάστες στο Σικάγο από την επομένη της ορκωμοσίας Τραμπ

Η επιχείρηση «σκούπα», αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της WSJ.

Η κυβέρνηση Τραμπ σχεδιάζει μια μεγάλη επιχείρηση κατά των παράτυπων μεταναστών στο Σικάγο, από την επομένη της ορκωμοσίας του 47ου προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal που επικαλείται τέσσερις καλά πληροφορημένες πηγές.

Η επιχείρηση «σκούπα», αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της WSJ, που αναφέρει ότι θα συμμετάσχουν σε αυτήν 100-200 μέλη της υπηρεσίας μετανάστευσης.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι επικοινώνησε με το επιτελείο του Τραμπ, αλλά δεν έλαβε απάντηση στο αίτημα για σχολιασμό του δημοσιεύματος. Ωστόσο πηγή που γνωρίζει τα σχέδια της νέας κυβέρνησης ανέφερε ότι η υπηρεσία μετανάστευσης θα εντείνει τις επιχειρήσεις της σε όλη τη χώρα, χωρίς να δίνει έμφαση στο Σικάγο. «Θα διεξάγουμε επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα… Θα δείτε συλλήψεις στη Νέα Υόρκη. Θα δείτε συλλήψεις στο Μαϊάμι», δήλωσε.

Related posts

Δημόσιο: Προσλήψεις τουλάχιστον 900 ανέργων και μελών τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

4press

Δημόσιο: Έκρηξη ψηφιακών συναλλαγών

4press

Γιατί επιμένει ο Ερντογάν να το πάει στα άκρα! Γενί Σαφάκ: «Σε Ρόδο-Καστελόριζο πηγαίνει το Oruc Reis»

4press