Επικαιρότητα Πολιτική

Σ. Φάμελλος: Η παραίτηση Δοξιάδη επιβεβαιώνει ότι ο ανασχηματισμός δεν σώζει τον κ. Μητσοτάκη από τη φθορά και την τελική πτώση

«Η παραίτηση – ρεκόρ Δοξιάδη πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την ορκωμοσία του, επιβεβαιώνει ότι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη δεν τον σώζει από τη φθορά και την τελική πτώση» αναφέρει ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, για την παραίτηση Δοξιάδη.

«Γιατί δεν είναι ο υφυπουργός του, αλλά ο ίδιος που προσβάλλει την κοινωνία με τις επιλογές του. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραίτηση του κ. Δοξιάδη και επιμείναμε, καθώς αυτό επέβαλε η προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Εμείς θα συνεχίσουμε και να αποκαλύπτουμε τις ανομίες τους και τις προκλητικές δηλώσεις τους αλλά και να δουλεύουμε για την προοδευτική κυβερνητική διέξοδο από τα αδιέξοδα Μητσοτάκη», αναφέρει ο κ Φάμελλος.

Related posts

Άγριο βιασμό «έδειξε» το ιατροδικαστικό πόρισμα της 32χρονης στο Διδυμότειχο – Τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο

4press

Παπακώστα: Συνεργασία με Σπηλιωτόπουλο – Δεν κατεβαίνει με ΣΥΡΙΖΑ

4press

Παρέμβαση Ασημίνας Ταγκαλάκη για έργα που πρέπει να γίνουν

4press