Social Media

Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν έκανα την κρυοσυντήρηση, δεν μου περνούσε από το μυαλό να γίνω μητέρα»

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Vitality” και την Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, αλλά και για την κρυοσυντήρηση που έκανε πριν από λίγα χρόνια.

«Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για το τι ήθελα να κάνω πάντα στη ζωή μου. Η δημοσιογραφία είχε καρφωθεί στο μυαλό μου για κάποιον περίεργο λόγο. Κι ενώ με έσπρωχναν οι γονείς μου προς μια άλλη κατεύθυνση, να σπουδάσω δικηγόρος όπως η αδελφή μου, εγώ επέμενα στη δημοσιογραφία», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Και συνέχισε: «Όταν κάτι το θέλω, είμαι πολύ στοχοπροσηλωμένη και αφοσιωμένη σε αυτό. Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό μου κρυφά από τους γονείς μου. Θα ήθελα να κάνω συνεργασίες με καλούς συναδέλφους αλλά και ένα podcast με συνεντεύξεις. Δεν θεωρώ ότι έχω πιάσει “ταβάνι”, έχω πάρα πολλά πράγματα ακόμα να κάνω. Επιτέλους, όμως, με τα δελτία ειδήσεων βρήκα αυτό ακριβώς που μου αρέσει, νιώθω πληρότητα».

Και κατέληξε η Ανθή Σαλαγκούδη: «Η αλήθεια είναι ότι, όταν έκανα την κρυοσυντήρηση πριν 2-3 χρόνια, δεν μου περνούσε από το μυαλό να γίνω μητέρα. Σκέφτηκα όμως ότι περνάνε τα χρόνια, ο καιρός είναι αδυσώπητος στο αναπαραγωγικό κομμάτι. Δεν ήξερα ακόμη αν θα το ήθελα αλλά ήθελα να έχω την επιλογή. Χρειάζεται και ο κατάλληλος σύντροφος».

Related posts

Πώς κατέληξε ο Άγιος Βασίλης να φορά κόκκινα;

4press

H επόμενη αργία μετά το Πάσχα 2025 με κλειστά σχολεία και τετραήμερο για λίγους και «τυχερούς» μαθητές

4press

Ρήγας Θανασάς: Θέλω να φέρουμε ζωή στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας

4press