Ειδήσεις Πολιτική

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ζητά έλεγχο από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Aίτημα σύγκλησης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, καταθέτοντας αίτημα σύγκλησης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον έλεγχο του οργανισμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, τόνισε σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής πως «ήρθε η ώρα οι αγρότες μας, οι κτηνοτρόφοι μας να μάθουν την αλήθεια για τις επιδοτήσεις. Ήρθε η ώρα οι αγρότες μας να μάθουν γιατί είναι λιγότερες οι επιδοτήσεις των τελευταίων τριών ετών».

Παράλληλα επισήμανε πως «η κατάσχεση υλικού μέσα από τα αρχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Γι’ αυτό και ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ζητήσαμε την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τη συμμετοχή του υπουργού, του κυρίου Τσιάρα, του πρόεδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους».

«Η αλήθεια θα βγει. Το χρωστάμε στους αγρότες μας, στους κτηνοτρόφους μας», διεμήνυσε καταλήγοντας στη δήλωσή του.

Related posts

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ στον Τουρισμό δείχνουν τα στοιχεία από κρατήσεις και αεροπορικά

4press

Νωρίτερα στη σύνταξη με πλασματικά έτη

4press

Ύφεση στην Ελλάδα το 2020 με ΑΕΠ -7% με -9% στα 170 με 175 δισ. και στο β΄ τρίμηνο κραχ -20% – Με 150 χιλ νέους ανέργους και χρέος 204%

4press