Ειδήσεις Πολιτική

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30,4% η ΝΔ, ανοίγει την ψαλίδα -Στο 16% η Πλεύση, ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ -Εκπλήξεις για Τέμπη

Ανεβάζει τις επιδόσεις της η ΝΔ, η οποία στη νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action24 φτάνει στο 30,4% στην εκτίμηση ψήφου.

Παράλληλα, η ΝΔ ανοίγει την ψαλίδα από το δεύτερο κόμμα, την Πλεύση Ελευθερίας, η οποία υποχωρεί κατά μισή ποσοστιαία μονάδα. Έτσι, τα δύο κόμματα έχουν μεταξύ τους διαφορά 14,4 ποσοστιαίων μονάδων. Το ΠΑΣΟΚ, παρότι τρίτο, ανεβαίνει κατά 0,5% και βρίσκεται στο 13,4%, περίπου δυόμισι μονάδες πίσω από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ενδιαφέροντα, επίσης, είναι τα στοιχεία για την τραγωδία στα Τέμπη. Το πόρισμα Καρώνη οδήγησε ένα ποσοστό της τάξης του 24% να αλλάξει οπτική, μειώθηκε το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συγκάλυψη ευθυνών, ενώ αυξήθηκαν όσοι θεωρούν πως η αντιπολίτευση επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action24.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Εκτίμηση ψήφου
Η ΝΔ αυξάνει κατά 0,4% την επίδοσή της στην εκτίμηση ψήφου σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα στις 5/5 και φτάνει το 30,4%, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Πλεύση Ελευθερίας, η οποία χάνει δυνάμεις και, από το 16,5%, βρίσκεται στο 16%.

Το ΠΑΣΟΚ, ύστερα από μήνες που κατέγραφε μείωση της δύναμής του, ανεβάζει την επίδοσή του από το 13% στο 13,4%.

Ακολουθούν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 9,6% (10,5%), ΚΚΕ 8,2% (8,4%), ΣΥΡΙΖΑ 5,8% (6,1%), ΝΙΚΗ 3% (3,2%), ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,9% (3%), ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2,9% (2,7%),

Related posts

Αλλάζει το τοπίο στην αγορά αθλητικών ειδών το super deal της Cosmos Sport – Οι πρωταγωνιστές, το παρασκήνιο και η επόμενη μέρα

4press

Απατεώνας ασφαλιστής στην Πάτρα με πολλά θύματα

4press

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ παράδοση – Παραλαβή:Ορκίζεται σήμερα ο νέος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

4press