Χωρίς κατηγορία

Καιρός: Βροχερό Σάββατο και από Δευτέρα καλοκαίρι

Παραμένει και σήμερα άστατος ο καιρός  σε αρκετές περιοχές της χώρας με τις βροχές και τις καταιγίδες να είναι ισχυρές.

Το σκηνικό του καιρού δεν αλλάζει θυμίζοντας και σήμερα φθινόπωρο, καθώς συνεχίζεται η αστάθεια των τελευταίων ημερών που έχουν φέρει σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Σε κάποιες περιοχές μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι έντονα και υπάρχει πιθανότητα ακόμα και για χαλαζοπτώσεις.

Από το απόγευμα της Κυριακής ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, με τις βροχές να υποχωρούν, τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις συνθήκες να θυμίζουν για τα καλά καλοκαίρι.

Για αρχικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για τα ηπειρωτικά από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες.

Προς το τέλος του 24ωρου τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά, με εξαίρεση την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και ενδεχομένως την Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 27, στη Θεσσαλία από 16 έως 27, στην Ήπειρο από 14 έως 29, στη Στερεά από 15 έως 26, στην Πελοπόννησο από 13 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 27, στις Κυκλάδες από 17 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 21 και στην Κρήτη από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Λύνει τα προβλήματα του Δήμου πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα ο Σπύρος Μυλωνάς!

4press

Δήμος Δυτικής Αχαΐας – Με μια επιστολή κόλαφος ο Βασίλης Γκοτσόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκε

4press

Το ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μπαρμπούνης

4press