Ειδήσεις

Ρόδος: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ρόδο καθώς υπήρξε διαρροή αερίου από υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο με γκάζι ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Όπως μεταδίδει η Ροδιακή, για το γεγονός οι Αρμόδιες αρχές που κινητοποιήθηκαν αμέσως, έκλεισαν τον δρόμο από και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα (επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών) προκειμένου με ασφάλεια να αδειάσει η δεξαμενή, ενώ απομάκρυναν τους διερχόμενους και τους επισκέπτες από επιχειρήσεις και τα δωμάτια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πυροσβεστική εκτιμά πως η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σύντομα, όταν θα έχει αδειάσει, μέσω ασφαλούς βαλβίδας εκτόνωσης, όλη η δεξαμενή που παρουσίασε το πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, ζητήθηκε από οδηγούς να μην κινούνται για λόγους ασφαλείας στην περιοχή (από κόμβο Φανερωμένης έως και το σημείο που βρίσκεται το Seraton) μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα για την επιδότηση ενοικίου

4press

Πως θα γίνουν οι έλεγχοι της εφορίας για το Airbnb

4press

Tι ώρα ανοίγουν σήμερα εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ

4press