Δυτική Ελλάδα Ειδήσεις

Πάτρα: Δεν ήταν πελάτες- Πώς πήραν κασετίνα με χρυσαφικά από κοσμηματοπωλείο

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να κλέψουν μια κασετίνα με κοσμήματα

Ιδιοκτήτης  κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Πάτρας έπεσε θύμα κλοπής από δύο άγνωστους άνδρες, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να κλέψουν μια κασετίνα με κοσμήματα, η αξία της οποίας φτάνει τις 50.000 ευρώ.

Ο κοσμηματοπώλης αντιλήφθηκε την κλοπή λίγο αργότερα και κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Ασφάλειας Πατρών, που έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Related posts

Επικράτηση του Κ.Πελετίδη με ποσοστό πάνω από 71%

4press

ΠΑΤΡΑ: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος ιερέας που έκαψε τους καρναβαλικούς μπάστακες – ” Οι μπάστακες είναι ειδωλολατρικά σύμβολα ” !

4press

Διανομή 13 τόνων ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Αν. Αττικής

4press