Ειδήσεις

Γεωργιάδης για σύλληψη 19χρονου για τη φωτιά στα Συχαινά: Η παραδειγματική τιμωρία των εμπρηστών είναι η μόνη λύση

«Λυπούμαι που το λέω αλλά η παραδειγματική τιμωρία των εμπρηστών είναι η μόνη λύση πλέον» αναφέρει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη σύλληψη του 19χρονου στην Πάτρα.

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη έγινε με αφορμή τη γνωστοποίηση απο την ΕΛΑΣ της σύλληψης 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό στα Συχαινά της Πάτρας.

Και όλα αυτά γιατί;
Οπως αναφέρει ο Αδωνις Γεωργιάδης «Από την φωτιά αυτή κινδύνευσε κόσμος, αναγκαστήκαμε να εκκενώσουμε ένα Νοσοκομείο, μεταφέραμε ασθενείς στο Ρίο, δημιουργήθηκε αναστάτωση και στο Ρίο.

Και όλα αυτά γιατί; Διότι ένας 19χρονος, αποφάσισε να καταστρέψει την ζωή του και να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής του στην φυλακή, ποιος ξέρει για ποιον λόγο. Λυπούμαι που το λέω αλλά η παραδειγματική τιμωρία των εμπρηστών είναι η μόνη λύση πλέον»

Related posts

Τι απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης στην Ζέτα Δούκα – Νέες κατηγορίες από Κατερίνα Γερονικολού & Φάνη Παυλόπουλο

4press

Από σήμερα οι πληρωμές για συντάξεις – Ακολουθούν επιδόματα ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, Δώρο Πάσχα

4press

ΦΩΤΟ: Νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος ο Νεκτάριος Φαρμάκης – Τον σήκωσαν ψηλά!

4press