Επικαιρότητα Πολιτική Χωρίς κατηγορία

Άννα Διαμαντοπούλου: Ο αντίπαλος μας είναι η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε τα άλλα κόμματα

«Ηχώρα δεν φαίνεται να μπορεί να έχει επενδύσεις» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Μετά το 2026, τι; Τι αφήνει πίσω της η ΝΔ; Ο αντίπαλος μας είναι η Νέα Δημοκρατία. Ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε τα άλλα κόμματα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Προσέξτε βγήκαν οι προβλέψεις του πολυετούς δημοσιονομικού προγραμματισμού του 26-29, για το επόμενο λοιπόν διάστημα που τελειώνει το Ταμείο Ανάκαμψης, η χώρα δεν φαίνεται να μπορεί να έχει επενδύσεις και έχει μείωση της ανάπτυξης της» συνέχισε μιλώντας στον Real FM 97,8.

Και πρόσθεσε: «Άρα βρισκόμαστε μπροστά σε μία κατάσταση που αποδεικνύει ότι τα 7 αυτά χρόνια του κυρίου Μητσοτάκη δεν έγιναν οι μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα. Η παραγωγικότητα σημαίνει ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις δεν έχουμε εξαγωγές, δεν υπάρχει ρυθμιστικό πλαίσιο που να βοηθάει την παραγωγή. Δεν έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις στην ενέργεια, γι’ αυτό και έχουν χαμηλούς μισθούς».

Related posts

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη, Θ.Βασιλόπουλου, με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Α.Νικολακόπουλο 

4press

Ο Φωκίων Ζαΐμης στην εκπομπή του Μάνεση: «Ζητάμε να λυθεί το νομικό θέμα με το λιμανάκι των Αλυκών για να ξεκινήσει την επόμενη ημέρα το έργο!»

4press

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Σκηνές απείρου κάλους – Πρόσφερε λαχανικά στον Γιακουμάτο – “Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος” (βίντεο)

4press