Social Media

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το 21ο Δημ. Σχολείο Πατρών»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε για ακόμα μια χρόνια ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το 21ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026.

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Νικόλαος Μεταξάς ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή τη σημαντική δράση προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, που διεξάγουν κάθε χρόνο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος δήλωσε ότι «με σύνθημά μας «Χάρισε αίμα – Χάρισε ζωή», συνεχίζουμε να δείχνουμε έμπρακτα ότι η αιμοδοσία μας αφορά όλους και είναι ένα πολύτιμο δώρο ζωής που μπορεί να δώσει κάποιος σπαταλώντας μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο του.»

Related posts

Περιοδεία Αννας Μαστοράκου στον Δήμο Καλαβρύτων

4press

Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 106 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων 

4press

Πρωταθλητής με Σλούκα ο Παναθηναϊκός, 87-82 τον Ολυμπιακό

4press