Επικαιρότητα

Τέσσερις στάσεις στην Αχαΐα, την Τρίτη, για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη, περιοδεία στην Πάτρα με πρόγραμμα επισκέψεων σε υποδομές υγείας και βιοφαρμακευτικής έρευνας της πόλης.

Πρώτος σταθμός της ημέρας είναι τα εγκαίνια του νέου Ερευνητικού Κέντρου της ΒΙΑΝΕΞ στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Η εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εγχώριους παραγωγούς φαρμακευτικών προϊόντων, και η ανακοίνωση της νέας εγκατάστασης τοποθετείται στο πλαίσιο της αναζωογόνησης της βιοτεχνολογικής παρουσίας στην Πελοπόννησο.

Στη συνέχεια, ο υπουργός θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και τη Νέα Ογκολογική Μονάδα του Ιδρύματος Λάτση, που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου.

Τελευταίος σταθμός είναι το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας, όπου έχει εγκατασταθεί νέος μαγνητικός τομογράφος, ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα. 

Related posts

Τελετή Λήξης και Καύση Καρνάβαλου

4press

Μύκονος: Στα δικαστήρια πάει το εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα» η Αμερικανίδα τουρίστρια Μπρέντα Μούλτον

4press

ΑΑΔΕ: Τελειώνει ο χρόνος για τα POS

4press