Ειδήσεις

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Φόβοι ότι η δεύτερη σορός ανήκει στον 12χρονο γιο του νεκρού

Φόβοι ότι η σορός του ανήλικου παιδιού βρέθηκε μέσα στο σπίτι του. Νέες αναζοπυρώσεις της φωτιάς στη Λητή Θεσσαλονίκης.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης πίσω από ξενοδοχείο στην περιοχή του Δερβενίου, ενώ λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων προχώρησε ταχύτατα προς τον οικισμό Λητή Ωραιοκάστρου.

Το πύρινο μέτωπο έλαβε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η σορός του 65χρονου πατέρα βρέθηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντός της δασικής έκτασης στα όρια με τον οικισμό Λητή. Στη μάχη έπεσαν από την πρώτη στιγμή, 115 πυροσβέστες με 3 ομάδες δασοκομάντος, 36 οχήματα και Εθελοντές, ενώ για την αεροπυρόσβεση διατέθηκαν και επιχείρησαν περιοδικά 10 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Μάλιστα εκδόθηκαν δύο μηνύματα από το 112. Το πρώτο στις 15:40 που ενημέρωνε τους κατοίκους για την πυρκαγιά στην περιοχή και το δεύτερο στις 16:40 για απομάκρυνση των κατοίκων από τον οικισμό Λητή προς το γήπεδο της ίδιας περιοχής.

Ωστόσο το μέγεθος της τραγωδίας δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Η γυναίκα του άτυχου άνδρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο στήθος, ενώ αργά το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε απανθρακωμένο ένα ακόμη άτομο και εκφράζονται φόβοι ότι είναι το μόλις 12 ετών παιδί τους.

Related posts

Αυτά είναι τα κυβερνητικά μέτρα για να μειωθούν οι λογαριασμοί ρεύματος

4press

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στην τράπεζα στο Μεσολόγγι

4press

Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια

4press