ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ειδήσεις

Μουντιάλ 2026: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία, «άρπαξε» το κύπελλο στην παράταση

Νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία. Μετά από 120 λεπτά σε έναν δραματικό τελικό, κατάφερε να «υποτάξει» την Αργεντινή με γκολ του Φεράν Τόρες στο 106ο λεπτό του τελικού του Μουντιάλ.

Η Ισπανία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, επικρατώντας της Αργεντινής με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2026, χάρη στο χρυσό γκολ του Φεράν Τόρες στο 106ο λεπτό της παράτασης. Έπειτα από έναν αγώνα με ένταση, τακτική και μεγάλες συγκινήσεις, οι «φούριας ρόχας» βρήκαν τη λύση στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, αφήνοντας την Αργεντινή με την πικρία της ήττας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 106′, όταν ο Φεράν Τόρες εκμεταλλεύτηκε το ωραίο γύρισμα του Νίκο Ουίλιαμς και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να κρίνει τον τελικό. Η Ισπανία είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, κυκλοφόρησε με υπομονή την μπάλα και επιβραβεύτηκε για την επιθετική της προσέγγιση.

Related posts

ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε influencer για φοροδιαφυγή

4press

Καιρός: Ραγδαία ψυχρή εισβολή με χιόνια στο κέντρο της Αθήνας

4press

ΠΑΤΡΑ : Οι εργαζόμενοι του Δήμου έμειναν μετέωροι

4press