Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ:Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από ΙΧ στις Ιτιές

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 3χρονο κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε στις 7.30 χθες το βράδυ από διερχόμενο ΙΧ στην Ακτη Δυμαιων. 

Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα αφού τα τραύματα του είναι πολύ σοβαρά και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Όλες οι απαραίτητες εξετάσεις έχουν γίνει και τώρα περιμένουν την αντίδραση του οργανισμού του μικρού παιδιού.

Ττο κοριτσάκι μένει πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το ατύχημα και κινείτο μόνο του στο οδόστρωμα σε μια προσπάθεια να διασχίσει το δρόμο κ,οντά στο Αχαικο Χωριάτικο.

“Είναι συχνό φαινόμενο μωρά παιδιά να περνούν το δρόμο μόνα τους σε αυτό το σημείο” λένε  κάτοικοι της περιοχής.

Στο σημείο δεν έχει καλό φωτισμο και ο οδηγός του ΙΧ δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το παιδάκι χτύπησε  σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο Δευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης έχει αναλάβει το κοριτσάκι σε μία μεγάλη προσπάθεια να σωθεί η ζωή του.

Related posts

Η Περιφορά των Επιταφίων στα δημοτικά Κοιμητήρια της Πάτρας

4press

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Πλεξιγκλάς στα θρανία των δημοτικών, θερμικές πύλες εισόδου σε Γυμνάσια και Λύκεια

4press

Νέες Ταυτότητες: Όλες οι απαντήσεις για την διαδικασία έκδοσης – Μέχρι πότε ισχύουν αυτές που έχουμε

4press

Leave a Comment