Υγεία & Fitness

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: To συγκλονιστικό «αντίο» του γιου του ραγίζει καρδιές

O Xοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε σε τροχαίο σκορπίζοντας θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του τρία παιδιά. Ο γιος του, Χοσέ Ρέγιες Λόπεζ έγραψε για τον πατέρα του ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα, όταν σύμφωνα με το ισπανικό δίκτυο ABC, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός πορείας και πήρε φωτιά.

Το πολυτελές όχημα έπιασε φωτιά και τόσο ο Ρέγιες όσο και τα ξαδέρφια του, Γιόναταν Ρέγιες και Χουάν Μανουέλ Καλντερόν έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα του Χοσέ Ρέγιες Λόπεζ για τον πατέρα του:

Ο μεγαλύτερος γιος του Αντόνιο Ρέγιες, Χοσέ, πόσταρε στο Instagram το δικό του «αντίο» στον πατέρα του, συγκλονίζοντας: “Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!”

GALLERY

3-1.jpg
01Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου από τον χαμό του Αντόνιο Ρέγιες

Related posts

Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου για 285.000 άτομα

4press

Γιατί ενώ κάποιοι τρώνε πολύ καταφέρνουν να διατηρούνται λεπτοί σε όλη του τη ζωή – Τι ρόλο παίζουν τα γονίδια των λεπτών;

4press

Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Που σταματάει η εργασία και που αρχίζει η ιδιωτική ζωή

4press