Ειδήσεις

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Ξενίδης, 45 ετων

Ένιωσε ξαφνικά μια αδιαθεσία… 

Σε ηλικία μόλις 45 χρονών έφυγε απο την ζωή, σήμερα τα χαράματα ο βετεράνος ποδοσφαιριστης του Ηρακλη Γωργος Ξενίδης.

Ο παλαίμαχος άσος ένιωσε τα ξημερωματα μια αδιαθεσία και στην συνέχεια υπέστη καρδιακή προσβολή. 

Εκτός από τον Ηρακλή στον οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1994 και φόρεσε την φανέλα του επί μια δεκαετία, με μια μικρή διακοπή για ένα εξάμηνο το 2002 όταν και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος έπαιξε ποδόσφαιρο ακόμα στην Ανόρθωση και τον Ιωνικό.

Μάλιστα κατά την διετή του παρουσία στην κυπριακή ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2005 καθώς και την ιστορική πρόκριση επί της Τραμπζουν Σπόρ της Τουρκίας στο πλαίσιο των προκριματικών τουChampions League τη σεζόν 2005/06. 

Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το καλοκαίρι του 2008 έχοντας  συνολικά 224 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής (195 με Hρακλή, 20 με Ιωνικό και 9 με ΑΕΚ) και έχοντας σημειώσει 20 τέρματα σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 7.15 μμ από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Related posts

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η ενεργειακή συμμαχία ένας μεγάλος στόχος υλοποιείται

4press

Κλείστε τα καζίνο που δεν πληρώνουν ΕΦΚΑ – Ανάμεσά τους Ρίου και Κέρκυρας

4press

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: 45.000 οι οφειλές σε ξενοδόχο – Έρχονται από τα παλιά…

4press