Από νωρίς αρκετοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας έχουν στηθεί στο Royal, στην Ακτή Δυμαίων, περιμένοντας την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή της μνήμης του εκδότη της Γνώμης, Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από ένα χρόνο.
Η εκδήλωση έχει θέμα “Δημοσιογραφία και Δημοκρατία” και έχει αρκετό ενδιαφέρον και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο μετά την είδηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Νίκο Παπαδημάτο για την δημαρχία της Πάτρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στην ομιλία του να ανακονώσει και επίσημα την στήριξη του κομματος στον Νίκο Παπαδημάτο, αλλά και στον Νεκτάριο Φαρμάκη, τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια.
H εκδήλωση για τη μνήμη του Χρίστου Χριστόπουλου έχει αρκετό κόσμο και μεταξύ άλλων εκεί είναι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, πολιτευτές, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος, ο Μιχάλης Μπεκίρης, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολλοί ακόμα, όπως και πρόσωπα εκτός της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε φωτογραφίες:







PREVIOUS STORY
NEXT SRY