Ειδήσεις

ΦΩΤΟ:Στην Πάτρα ο Κ.Μητσοτάκης – Εκδήλωση της “Γνώμης” με θέμα: “Δημοσιογραφία και Δημοκρατία”

Από νωρίς αρκετοί φίλοι  της Νέας Δημοκρατίας έχουν στηθεί στο Royal, στην Ακτή Δυμαίων, περιμένοντας την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή της μνήμης του εκδότη της Γνώμης, Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από ένα χρόνο.

Η εκδήλωση έχει θέμα “Δημοσιογραφία και Δημοκρατία” και έχει αρκετό ενδιαφέρον και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο μετά την είδηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Νίκο Παπαδημάτο για την δημαρχία της Πάτρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στην ομιλία του να ανακονώσει και επίσημα την στήριξη του κομματος στον Νίκο Παπαδημάτο, αλλά και στον Νεκτάριο Φαρμάκη, τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια.

H εκδήλωση για τη μνήμη του Χρίστου Χριστόπουλου έχει αρκετό κόσμο και μεταξύ άλλων εκεί είναι  ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, πολιτευτές, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος, ο Μιχάλης Μπεκίρης,  στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολλοί ακόμα, όπως και πρόσωπα εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες:

PREVIOUS STORY

NEXT SRY

Related posts

Τρία drones δώρο στο Λιμενικό από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

4press

Black Friday τώρα και στα σούπερ μάρκετ! Στη μάχη για τις εκπτώσεις μεγάλες αλυσίδες

4press

Φρίκη στο Παίδων με νεκρό βρέφος: Είχε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

4press

Leave a Comment