Ειδήσεις

Τραγωδία στο Αγρίνιο : Πέθανε 21χρονος με διαφορά λίγων μηνών από το θάνατο της αδελφής του

Συγκλονίζει το Αγρίνιο, η είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου Μπλατζούκα που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο τύπου Smart που οδηγούσε το απόγευμα της 23ης Ιουνίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε αύλακα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων.

Έκτοτε, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, με βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Μετά από λίγες ημέρες, είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας καθώς στη Μονάδα του Αγρινίου πραγματοποιούνταν η προβλεπόμενη διαδικασία απολύμανσης.

Ο άτυχος νεαρός, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ενώ έδειχνε πως η κατάστασηή του βελτιωνόταν διαρκώς, προσβλήθηκε από μικρόβιο και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Ο 21χρονος Πάνος, ήταν αδελφός της Μαρίας Μπλατζούκα, γνωστής για την κοινωνική της δράση στο Αγρίνιο, κομμώτριας, η οποία «έφυγε» επίσης πρόωρα από τη ζωή, στις 22 Φεβρουαρίου, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Ο Πάνος, ήταν επίσης κομμωτής και πολύ αγαπητός στο Αγρίνιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου.

Πηγή: sinidisi.gr

Related posts

Αύριο στον Άγ.Ελευθέριο η κηδεία του Πατρινού Έυζωνα

4press

Πάσχα: Από άνοιξη σε… βαθύ φθινόπωρο σε λίγες ώρες – Η μέρα που αλλάζει ο καιρός

4press

Crash test για την μετάλλαξη Δέλτα -Περιορισμοί στους χώρους εστίασης

4press