Συνεντεύξεις

Ήρθαν από την Ισπανία να πάρουν το Hachiko της Ναυπακτίας! (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Πανηγυρίζοντας οτι έσωσε το Χάρη ή το Χάτσικο της Ναυπακτίας ο Ισπανός δημοσιογράφος πήρε το σκύλο που προστάτευαν πάρα πολύς κόσμος στην ευρύτερη περιοχή από το σημείο που είχε επιλέξει ο ίδιος να ζει.

Δεν είμαστε ειδικοί για να γνωρίζουμε αν ήταν σωστό ή ΄οχι ο σκύλος να ζει εκεί όμως ο ίδιος δεν έφευγε ποτέ από το σημείο. Η πραγματικότητα είναι οτι το Χάτσικο της Ναυπακτίας θα έχει μια διαφορετική ζωή που όπως φαίνεται στο βίντεο με πολύ φροντίδα ίσως περισσότερη από αυτή που είχε όμως θα είναι μακριά από το σημείο που είχε επιλέξει να ζει και δεν ήταν άλλο από το σημείο που ο το αφεντικό του ο Χάρης είχε χάσει την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα .

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Related posts

Η “Καντίνα του Κώστα” στην Περιβόλα: Απολαυστική επιλογή μετά την παραλία!

4press

Συνάντηση Φ. Ζαΐμη για ζητήματα στη Δημοτική Ενότητα του Ρίου

4press

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: “Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”- Δεν αφήσαμε τους μηχανισμούς της Δημόσιας περιουσίας αλώβητους-Δεν πείσαμε τα μεσαία στρώματα λόγω καταναγκασμών που επιβλήθηκαν

4press