Ειδήσεις

Στάχτη χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους στην Εύβοια αποκαρδιωτικές εικόνες – ΦΩΤΟ

Φωτιά Εύβοια: Σε κρανίου τόπο έχουν μετατραπεί οι περιοχές που κάηκαν στην Εύβοια. Από τα ξημερώματα της Τρίτης χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους έχουν παραδοθεί στις φλόγες, με τις Αρχές και τους κατοίκους να κάνουν λόγο για μία απίστευτη οικολογική καταστροφή.

Η πύρινη λαίλαπα που μαίνεται από τα ξημερώματα της Τρίτης, έχει καταστρέψει πάνω από 25 χιλιάδες στρέμματα παρθένου πευκοδάσους. Κάποτε η συγκεκριμένη περιοχή ήταν… παράδεισος, τώρα μία μέρα μετά την πυρκαγιά, η οποία δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, θυμίζει… κόλαση.

Το πράσινο έχει χαθεί, με πολλά ζωάκια να βρίσκουν τραγικό θάνατο στις φλόγες.

Δείτε τις αποκαρδιωτικές εικόνες :

Related posts

ΟΑΕΔ: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για 500 θέσεις στον ΟΑΕΔ

4press

Το 32% των κρουσμάτων κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα είναι παιδιά 4-18 ετών

4press

Με το ποσό των 14.800 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν από την ΔΥΠΑ, π. ΟΑΕΔ 1.000 νέοι άνεργοι για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Σε ποιες περιπτώσεις επιδοτούνται και οι επιχειρήσεις στο σπίτι.

4press