Ειδήσεις

Φωτιά στις Καρυές Σαμοθράκης – Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις Πηγές του Φονιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα στις Πηγές του Φονιά, στις Καρυές Σαμοθράκης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο μετέβησαν άμεσα προκειμένου να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, τύπου Πετζετέλ, τα οποία απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, καθώς και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Η φωτιά καίει σε μεγάλο υψόμετρο, εντός χαράδρας με πυκνή βλάστηση, σημείο μη προσβάσιμο από πυροσβεστικά οχήματα. Ωστόσο ήδη κατευθύνονται προς την εστία της φωτιάς πεζοπόρο τμήμα του πυροσβεστικού κλιμακίου της Σαμοθράκης, καθώς και πεζοπόρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, οκτώ ατόμων, το οποίο μεταφέρθηκε στο νησί, με το σκάφος καταδίωξης του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας, η φωτιά μέχρι στιγμής δεν είναι εκτεταμένη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον περιορισμό της.

Related posts

Ποια είναι τα προϊόντα με ΦΠΑ 6% – Ποια τρόφιμα και υπηρεσίες «πέφτουν» στο 13% – Όλη η εγκύκλιος – Δείτε τι θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

4press

Σύνταξη εντός 30 ημερών – Τα 25 βήματα για Δικηγόρους – Λογιστές – Φοροτεχνικούς

4press

Έρχονται 100 προσλήψεις-εξπρές στον ΕΦΚΑ – Προκήρυξη για 38 μόνιμους στο ΑΣΕΠ

4press