Πολιτισμός - Lifestyle

Πατρινό Καρναβάλι 2019: Από το Σάββατο οι στολές των πληρωμάτων στην Αγορά Αργύρη

H ημερομηνία της επίσημης έναρξης της έκθεσης-παρουσίασης στολών των πληρωμάτων  του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 για το κοινό στην Αγορά Αργύρη άλλαξε. Τα εγκαίνια της έκθεσης-παρουσίασης στολών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην Αγορά Αργύρη. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Για αυτό τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 καλούνται να τοποθετήσουν τις φετινές στολές τους (κάθε πλήρωμα δύο στολές, μια για άνδρες και μία για γυναίκες) στην Αγορά Αργύρη από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Τα πληρώματα μπορούν να τοποθετούν τις στολές τους τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου τις ώρες 18.00-21.00 και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου τις ώρες 10.00-14.00.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: καθημερινά 18.00-21.00 και Σαββατοκύριακα 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

Μέσω της έκθεσης-παρουσίασης των στολών θα πάρουμε μια ικανή πρόγευση όσων θα δούμε στις φετινές παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Related posts

Αυτές είναι οι αφίσες για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι – Με “αρ ντεκό” επιρροές

4press

Φωτογραφίες από το reunion των ηθοποιών του «Χάρι Πότερ»

4press

Δούκισσα της Πλακεντίας: Η εκκεντρική φιλέλληνας που ταρίχευσε την κόρη της. Η σχέση της με τον Καποδίστρια και τον λήσταρχο Νταβέλη.

4press

Leave a Comment