Ειδήσεις

ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Επιστροφή…. στους παλιούς εργολάβους! “Δεν βγαίνει” η διαβούλευση με τις Βρυξέλλες

Κατά τις τελευταίες επαφές στις Βρυξέλλες στις οποίες μετείχε και ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, φαίνεται ότι η απόφαση επαναπροκήρυξης του νέου Αυτοκινητοδρόμου της Πατρών-Πύργου σε μια ενιαία εργολαβία, απαιτεί περαιτέρω διαβουλεύσεις με τους εταίρους και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθούν μάλιστα οι σχετικές διαβουλεύσεις για την χρηματοδότηση του έργου με κοινοτικούς πόρους αλλά και το κόστος της αποζημίωσης των εργολάβων που ήδη βρίσκονται σε φάση εγκατάστασης, φαίνεται ότι αναγκάζουν την κυβέρνηση να αλλάξει πορεία.
Εξετάζεται πλέον και το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ως έχουν οι οκτώ εργολαβίες, σχεδιασμός που κληρονομήθηκε από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί, χωρίς πολυετείς καθυστερήσεις.

Related posts

Μενίδι: 34χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του – Το δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας (Βίντεο)

4press

Τη Δευτέρα τα πρώτα εμβόλια

4press

Υπάρχει ζωή στο εσωτερικό του Άρη; Η ανακάλυψη που βάζει «φωτιά» στα σενάρια

4press