Πολιτισμός - Lifestyle

H κόρη της Σιντυ Κροφορντ είναι βασίλισσα της πασαρέλας (φωτό)

Bαδίζει στα βήματα της μητέρας της….

«Κατά μάνα, κατά κόρη», «το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά» και πολλές ακόμη ανάλογες φράσεις έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για να περιγράψουν την πανέμορφη κόρη του διάσημου τοπ μόντελ Σίντι Κρόφορντ.

Η Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ, όπως ονομάζεται, έχει κληρονόμησε τα γονίδια και το θεϊκό κορμί της μητέρας της, ενώ ακολουθεί και τα επαγγελματικά βήματα της Σίντι.

Λάμπει στις πασαρέλες και προκαλεί ενθουσιασμό, ενώ οίκοι μόδας όπως ο Valentino και ο Givenchy την θέλουν για μούσα τους σύμφωνα με την Daily Mail. 

Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG και λάνσαρε την πρώτη της καμπάνια ομορφιάς με τον Marc Jacobs.

Λίγα χρόνια μετά έχει γίνει βασίλισσα της πασαρέλας.

Related posts

Για τον “τιμονιέρη” του οίκου Chanel Κάρλ Λάγκερφελντ διοργανώθηκε πάρτυ στην μνήμη του – Πριγκίπισσες του Μονακό – Η πρώτη κυρία Μακρόν & ηθοποιοί έλαμψαν πλάι στα μοντέλα (φώτο)

4press

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Ωρα Ελλάδας”ο Πατρινός δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος

4press

Νεα σειρά στον Αnt1 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα (φωτό)

4press