Ειδήσεις

Ληστεία υπό την απειλή όπλου σε φούρνο στα Όχθια – σε εξέλιξη οι αναζητήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα αναζητήσεις της Αστυνομίας για την ανεύρεση δραστών που έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό με την απειλή όπλου από φούρνο στα Όχθια.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του agriniopress.gr, άγνωστοι δράστες κρατώντας όπλο απείλησαν εργαζόμενο στον φούρνο και έκλεψαν περίπου 2.000 ευρώ από το κατάστημα πριν τραπούν σε φυγή με αυτοκίνητο τύπου τζιπ που τους περίμενε έξω από το αρτοποιείο.

Στο «πόδι» βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία που ενεργεί αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών.

Σημειώνεται ότι η ληστεία έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων οι οποίοι σε επικοινωνία που είχαν με το agriniopress.gr τονίζουν πως δεν έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο στο χωριό.

Related posts

Η Ευρώπη περιμένει την κορύφωση, οι ΗΠΑ σε θέση μάχης

4press

ΕΝΦΙΑ: Αντίστροφη μέτρηση για το φετινό λογαριασμό

4press

Ο λιγνίτης πλέον αντικαθίσταται από το ταμείο Πράσινης Ανάπτυξης και υποστηρίζει μικρομεσαίες επιχειρήσεις

4press