Πολιτική

Έφοδος της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ – Μητσοτάκης: «Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί επιχείρηση της αστυνομίας σε εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες και πολλά άδεια μπουκάλια.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Εκτιμάται ότι ελέγχονται οι καταγγελίες που είχε κάνει η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της που έκανε λόγο για παράνομη δράση κυκλωμάτων μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Στην ανακοίνωσή της η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου είχε κάνει λόγο για εκδήλωση «επεισοδίων ικανών να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του».

«Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων», σχολίασε για τη νέα επιχείρηση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», τόνισε.

«Η ασφάλεια αποκαθίσταται και πάλι στη χώρα.

»Σήμερα το πρωί λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ.

»Θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συνέβαινε εντός των πανεπιστημίων.

»Όταν μιλάμε για ασφάλεια, αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.

»Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν ασφαλείς.

»Η Αθήνα αποδίδεται πίσω στους κατοίκους της.

»Φιλοδοξώ με την εμβληματική αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου, όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει μια νέα δυναμική, ώστε να μην είναι μια μαύρη τρύπα», υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη επίσης την ΕΛΑΣ για την χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις και 15 προσαγωγές.

«Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα», σημείωσε.

Related posts

Μητσοτάκης: Έκτακτο επίδομα έως 300 ευρώ για συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις – Nέα ρύθμιση οφειλών πανδημίας

4press

ΣΥΡΙΖΑ: Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων

4press

Δημήτρης Μπαρμπούνης: “Να στηρίξουμε τους απόστρατους πυροσβέστες μας”

4press