Πολιτισμός - Lifestyle

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες… έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σωματείο κουρέων κομμωτών Νομού Αχαΐας

Την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σωματείο κατ/χων κουρέων κομμωτών Νομού Αχαΐας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020  στην αίθουσα “Αγορά Αργυρή” .

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μέλη της μπάντας του Δήμου ενώ το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο Εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Οργανισμού  Ανδρέας Μαζης,  η πρώην πρόεδρος του σωματείου  κουρέων κομμωτών Γιώτα Δροσοπουλου καθώς και Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΚΟΚΚΕ.

Η πρόεδρος του Σωματείου  Εμμανουέλα Γεωργοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Related posts

Ημερίδα του ΕΕΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πνιγμών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

4press

O Νίκος Μαγνησαλής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Αστερή

4press

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του παρουσιαστή (Photos)

4press