Ειδήσεις

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά – Η εκτίμηση του Άκη Τσελέντη

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κεφαλονιά

Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 04:52 22 χιλιόμετρα νότια της Ιθάκης, στο Ιόνιο, γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με ανακοίνωσή του εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου που διανεμήθηκε σε ΜΜΕ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το επίκεντρο αυτής της σεισμικής δόνησης, την οποία το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ασθενή» στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, απείχε 261 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας.

Για τον σεισμό στην Κεφαλλονιά αναφέρθηκε και ο Άκης Τσελέντης στο facebook ο οποίος έκανε λόγο μετασεισμόυς που θα πρέπει να περιμένουμε λόγω μικρού εστιακού βάθους. Επίσης επέστησε στην προσοχή από πιθανή πτώση βράχων σε κάποιες περιοχές  και ζήτησε από τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί.

Related posts

ΕΟΔΥ: Τήρηση αποστάσεων, αντισηπτικά και αερισμό των αιθουσών συνιστούν οι επιστήμονες για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία

4press

Επίδομα παιδιού: Ποιοι δεν θα το λάβουν από την 1η Ιουλίου

4press

Κινητοποιήσεις αγροτών στην Παραμυθιά – Ζητούν οριστική λύση για τα χρέη προς τη ΔΕΗ

4press