Ειδήσεις

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Θα δέχεται κρούσματα με κορωνοϊό -Αναβάλλονται προγραμματισμένα χειρουργεία

Σε πλήρη ετοιμότητα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφαλείας, μάσκες και γάντια, γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο  Άγιος Ανδρέας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ασθενείς με κορωνοϊό, ή ύποπτα κρούσματα, θα μπορούν να νοσηλεύονται και στο γενικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ήδη ο δεύτερος όροφος του διώροφου κτιρίου άδειασε προκειμένου να δέχεται ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και κλινικές περιφερειακών νοσοκομείων αδειάζουν για να μπορούν να ενισχύσουν με τη σειρά τους τις ανάγκες που ενδεχομένως προκύψουν.

Σε κάθε περίπτωση, τα προγραμματισμένα χειρουργεία έχουν αναβληθεί και πραγματοποιούνται μόνο έκτακτα και πολύ σοβαρά περιστατικά.

Related posts

Μαρτυρίες και ιατρικά δεδομένα «καίνε» την Πισπιρίγκου

4press

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την έξαρση του ιού μετά τα 31 κρούσματα

4press

Πάτρα: Η διοίκηση του ξενοδοχείου για τα εγκαίνια – Η ανακοίνωσή της

4press