Ειδήσεις

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Οι Ρομά σε αστυνόμευση λόγω κορονοϊού

Ο μη συνετισμός των Ρομα της Κάτω Αχαΐας στα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κορωνοϊού έφερε αντιδράσεις και παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή στην προσπάθεια η κατάσταση να μην ξεφύγει.

Ο Δήμαρχος Κάτω Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς με επιστολή του στον αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Γ. Μιχαλόπουλο, αναφέρεται σε παραβατικές συμπεριφορές και ζητά μόνιμη ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Κάτω Αχαΐα και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση με οργανωμένες επεμβάσεις για την επιβολή της τάξης .

Μάλιστα για τον περιορισμό της πανδημίας, με έκτακτη χρηματοδότηση 40 χιλιάδων ευρώ έγινε προμήθεια 4.000 σαπουνιών και 1.200 δίλιτρων χλωρίνης τα οποία μοιράστηκαν στους Ρομά της Κάτω Αχαΐας, των Σαγεϊκων και του Πείρου.

Related posts

Χρωματικές βόμβες στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας

4press

Προσεχώς bonus παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Ποιους υπαλλήλους αφορά

4press

Οι ελαιοτριβείς της Λακωνίας διεκδικούν επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος των ελαιοτριβείων

4press