Ειδήσεις

Κορωνοίος: Μόλις 4 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας

Στα τέσσερα έχει περιοριστεί ο αριθμός των νοσηλευόμενων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Πάτρα. Στα καλά νέα της ημέρας θα πρέπει να προσθέσουμε 43 αρνητικές απαντήσεις που δόθηκαν από τα εργαστήρια Μοριακού Ελέγχου του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Χθες από τα 73 δείγματα που ελήφθησαν μεταξύ αυτων και τα 16 από το περιβάλλον ιχνηλάτησης του γιατρού σε Αιτωλικό, Νεοχώρι και Μεσολόγγι, κανένα δεν βρέθηκε θετικό.

Σε ό,τι αφορά τα τέσσερα κρούσματα που νοσηλεύονται, τα δύο είναι στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.
Πρόκειται για τον 90χρονο πατέρα του 52χρονου που νοσηλεύεται πλέον αποδιασωληνωμένος στον «Αγιο Ανδρέα» και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να λάβει εξιτήριο, ο 90χρονος πατέρας του νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ριου και τον γιατρό από το Αιτωλικό ο οποίος νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη.
Επίσης άλλο ένα περιστατικό νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του ΠΓΝΠ.
Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο αριθμός των νοσούντων από κορωνοϊο είναι μόλις τρεις.
«Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και  η 6η ΥΠΕ ειναι η πρώτη υγειονομική περιφέρεια με τους λιγότερους νοσηλευομένους στα νοσοκομεία αναφοράς της σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Ελπίζουμε αυτή η καλή εικόνα να μην αλλάξει. Αυτό όμως εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνει ο καθένας μας, ανέφερε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης .

Related posts

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κάηκε ζωντανή η 32χρονη μητέρα και τα δύο της παιδιά 7 και 11 ετών (βίντεο)

4press

Θρίλερ με τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του αυτοκινήτου (pics & vids)

4press

Πάτρα: 4χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου- Τι λέει ο Διευθυντης της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης

4press