Υγεία & Fitness

Πήγαμε στο γυμναστήριο Ευεξία και δοκιμάσε 4 αποτελεσματικά προγράμματα γυμναστικής αλλα και το μοναδικο Thai Massage

Η γυμναστική και η άσκηση βοηθάει τον οργανισμό μας και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας αλλά και την ψυχική μας ηρεμία! Γι αυτο λοιπόν και η 4press σας παρουσιάζει ιδιαίτερα δημοφιλή προγράμματα εκγύμνασης.
Πήγαμε στο γυμναστήριο Ευεξία( Αράτου 41) και υπό την καθοδήγηση των έμπειρών γυμναστών του χώρου δοκιμάσαμε pilates, bike training, Core Consept, TRX αλλα και … το Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ

Personal bike training

Η άσκηση με ποδήλατο σ’ εσωτερικούς χώρους είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα εκγύμνασης στον κόσμο. Η χρήση του ποδηλάτου και παράλληλα η εκτέλεση διαφορετικών προγραμμάτων, αναπτύσει την αντοχή και την δύναμη του ασκουμένου βελτιώνοντας το καρδιοαναπνεύστικό του σύστημα, αλλά και παράλληλα την αύξηση του μεταβολισμού του με συνέπεια την σωματική αλλαγή και παράλληλα την καύση μεγάλου ποσοστού λίπους.


PILATES
Το PILATES είναι μια αυτό-βιωματική μέθοδος εκγύμνασης. Είναι γεμάτο αντιθέσεις. Είναι απλό και ταυτόχρονα πολύπλοκο. Είναι περιέργως σκληρό και παράλληλα αιθέριο. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής για την καύση λίπους.

Το σώμα αποκτά ενδυνάμωση, σύσφιξη, αρμονία και ισορροπία. Δουλεύει σαν γλυπτική το σώμα γραμμώνοντας και επιμηκύνοντας το σχήμα κάθε μυ.Ενδυναμώνει το μυοσκελετικό με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται πιθανοί μελλοντικοί τραυματισμοί σε αδύνατα σημεία.


CORE CONSEPT ( Personal kai mini small personal group )

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση του πυρήνα του σώματος, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το βάρος του σώματος. Το Core αποτελεί τη βάση του προπονητικού προγράμματος κάθε ασκούμενου ανεξάρτητα από το επίπεδο και την ηλικία του.

Ο instructor εδώ προτείνει κάτι διαφορετικό σε ότι αφορά τη καθοδήγηση , τη μουσική και την ασφάλεια σε σχέση με το είδος, την ένταση και επιβάρυνση της κάθε άσκησης, έτσι ώστε να δίνονται παραλλαγές ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου.


TRX(Total – body Resistance Exercise)
Το TRX σημαίνει προπόνηση με αντιστάσεις για όλο το σώμα. Με τη χρήση ιμάντα και το βάρος του ανθρωπίνου σώματος , προσφέρει πλήθος λειτουργικών ασκήσεων. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης που περιλαμβάνει ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων.

Πρόκειται για μέθοδο που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή σωματικής κατάστασης, ενώ στοχεύει συγχρόνως στην απόκτηση δύναμης και σταθερότητας στις αρθρώσεις.

Στο γυμναστήριο Ευεξία δημιουργούνται και personal small group. 

THAI MASSAGE

Thai Massage


Αφήσαμε για το τέλος το Thai Massage, το Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ. Μια αρχαιότατη θεραπευτική μέθοδος παλαιότερη των 2.500 ετών !!!
Με το Thai Massage, απελευθερωνόμαστε από μυϊκές και νευρικές εντάσεις, μειώνεται σημαντικά το στρες, επιτυγχάνεται αποτοξίνωση των μαλακών ιστών, και η ροή της εσωτερικής μας ενέργειας εξισορροπείται, οδηγώντας τον οργανισμό στην αυτοΐαση.

Μετά από εξοντωτική άσκηση ή υπερδραστηριότητα βοηθά τους μύες μας να αποβάλουν ευκολότερα τις τοξίνες και τα απόβλητα της καύσης και αποτρέπει την ακαμψία και το πόνο που συνήθως εμφανίζεται το επόμενο πρωί.Τα εσωτερικά όργανα ενεργοποιούνται ώστε να λειτουργήσουν στην καλύτερη απόδοση τους. Επιπρόσθετα, σημειώνεται σημαντική βελτίωση στο πεπτικό μας σύστημα, στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό μας.


Related posts

Καταγγελία Ελληνίδας υγειονομικού για παρενέργεια από το εμβόλιο της Pfizer: «Κατέρρευσα – Θολώνουν τα μάτια μου»

4press

Η συνήθεια που κάνει τα παιδιά εξυπνότερα

4press

Κορωνοϊός: Η Ε.Ε. αποδεσμεύει το ιλιγγιώδες ποσό των 232 εκατ. ευρώ για την καταπολέμηση της επιδημίας

4press

Leave a Comment