Ειδήσεις

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε: Έτσι θα είμαστε στις καφετέριες και στις ταβέρνες

Οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, αλλά και των θέσεων, θα δημιουργήσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Μπορεί από την Δευτέρα να ξεκινάει σταδιακά η άρση των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο τίποτα δεν δεν θα θυμίζει το πως ήμασταν πριν κάνει την εμφάνισή της η πανδημία στην Ελλάδα.

Αυτό φυσικά ισχύει και για την αγαπημένη συνήθεια του Έλληνα, τον καφέ ή το φαγητό με τους φίλους του, σε ένα από τα άπειρα μαγαζιά που υπάρχουν στην χώρα.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να έχουν οι υπάλληλοι στον χώρο εστίασης, αλλά κυρίως σε αυτά για τους πελάτες.

Τα δύο μέτρα απόσταση που θα πρέπει να έχει το ένα τραπέζι από το άλλο, το μάξιμουμ των τεσσάρων ατόμων σε ένα τραπέζι και τον έναν πελάτη ανά δύο τετραγωνικά μέτρα.

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να το φανταστεί κάποιος, πως μπορεί να γίνει αυτό, ο Γιώργος Τσελίκας μας έδωσε μία πρώτη γεύση στον ΣΚΑΙ.

Related posts

Google: Τέλος στα passwords – Έτσι θα μπαίνετε στον λογαριασμό σας

4press

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση Guardian: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες είναι δύσπιστοι πλέον απέναντι στα όσα λένε τα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό!

4press

Νέος ΚΟΚ: Μείωση ορίων ταχύτητας στις πόλεις και αυστηρότερες ποινές

4press